top of page
IBB - perfecte tenen.jpg

SCHIMMELNAGEL BEHANDELING

ND:YAG-LASER

Blijvende verbetering in meer dan 75% van de gevallen

De nieuwste behandeling voor schimmelnagels is de laserbehandeling met behulp van de Nd:YAG-laser. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat deze laserbehandeling bij meer dan 75% van de patiënten een langdurige verbetering oplevert.

Tijdens de behandeling vernietigt het laserlicht de schimmels zonder enige schade toe te brengen aan de nagel, het nagelbed of de omliggende huid. De laser verwarmt alleen de nagel, waardoor de schimmels worden vernietigd. Hoewel er warmte voelbaar is, is dit goed te verdragen. Het aangetaste gedeelte van de nagel groeit uit en maakt plaats voor een gezonde nagel.

Aantal behandelingen

De schimmelnagels worden drie keer behandeld, met steeds een tussenperiode van één maand.

De tijd die het kost om opnieuw gezonde nagels te krijgen is afhankelijk van de ernst van de schimmelinfectie en je persoonlijke omstandigheden.

Adviezen en een intake-gesprek voor het beste resultaat

Vaak duurt het enkele maanden tot zelfs meer dan een jaar voordat de nagel weer volledig gezond is. Na acht maanden wordt er tijdens een controleafspraak geëvalueerd welk effect de behandeling heeft gehad.

Als je geïnteresseerd bent, kunnen we je alles goed bespreken tijdens een intakegesprek bespreken. Bel of mail ons gerust voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Tripolar
bottom of page