top of page
IBB - powder brows (1).png

POWER BROWS

WAT IS POWDER BROWS?


Powder brows is een techniek waarbij pigment in de bovenste laag van de huid wordt aangebracht om de wenkbrauwen voller en mooier gekleurd te maken. Het resultaat is een natuurlijke en zachte uitstraling, alsof je je wenkbrauwen hebt ingekleurd met poeder. Deze semi-permanente make-uptechniek is geschikt voor mensen met dunne, lichte of onregelmatige wenkbrauwen. Het kan ook worden gebruikt om littekens in de wenkbrauwen te camoufleren. 

Bij de powder brows behandeling wordt gebruik gemaakt van een speciale techniek waarbij kleine stipjes pigment in de huid worden aangebracht. Dit zorgt voor een geleidelijke opbouw van kleur en een zachte overgang tussen de haartjes. Het resultaat blijft gemiddeld 1 tot 2 jaar zichtbaar, afhankelijk van de huidtype en verzorging. 

WANNEER KIEZEN VOOR POWDER BROWS?
 

  • Wanneer je dunne of geen wenkbrauwen hebt

  • Wanneer je wenkbrauwen asymmetrisch zijn, kun je met powder brows een gelijkmatiger uiterlijk creëren

  • Wanneer je last hebt van onregelmatige haargroei in je wenkbrauwen

  • Wanneer je geen zin meer hebt om steeds henna brows te laten zetten of elke ochtend je make-up opnieuw aan te brengen

 

Voordat we met de behandeling beginnen, zullen we alles uitvoerig met je bespreken.
We zullen de juiste lijnen op je gezicht markeren, zodat je een goed idee krijgt van het uiteindelijke resultaat.

PLAN EEN GRATIS INTAKE GESPREK IN!

 

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.

bottom of page