top of page
IBB - Voor  Na.png

Permanente make-up

Perfecte wenkbrauwen, zélfs wanneer je wakker wordt. Dat wil je toch?! Lees hieronder over de technieken die wij hiervoor gebruiken. Welke het beste bij jou past? Daarin adviseren we je graag.

Altijd perfecte wenkbrauwen, dankzij semipermanente make-up

Bij Beau et Belle gebruiken we semipermanente make-up (SPMU) voor het pigmenteren van wenkbrauwen en het zetten van permanente eyeliner. Ook is het mogelijk om oneffenheden als pigmentvlekken, littekens of vitiligo te camoufleren. De natuurlijke pigmenten worden met zeer fijne naaldjes tussen de eerste en tweede huidlaag aangebracht. Hier voel je bijna niets van! Na verloop van tijd zal het resultaat iets vervagen en is er een vervolgbehandeling nodig.

De verschillende technieken voor permanente wenkbrauwen

 

  • Ombré Powder Brows

 

Eén van de technieken die we gebruiken is Ombré Powder Brows; een relatief nieuwe techniek die zorgt voor een natuurlijk effect. Deze manier is geschikt voor alle huidtypes en heeft weinig ‘touch-ups’ nodig, omdat de kleurintensiteit vrij lang behouden blijft. Onze powderbrows behandeling is nu tijdelijk verlaagd in prijs van €350,- voor € 200,-.
 

Bij deze techniek voor permanente wenkbrauwen worden je wenkbrauwen namelijk niet volledig donker ingevuld. Bij de aanzet beginnen we met een lichte tint die we vervolgens vloeiend door laten lopen naar een donkerdere tint in de punt van je wenkbrauw. Zo hebben je permanente wenkbrauwen een zachte, natuurlijke uitstraling!

Permanente wenkbrauwen - Ombré Powder Brows (1)
Altijd perfecte wenkbrauwen dankzij semipermanente make-up
 
  • Hairstroke

De Hairstroke-techniek wordt ook wel 3D Strokes genoemd. Bij deze techniek voor permanente wenkbrauwen werken we met een puntnaald, waarmee we extra haartjes tatoeëren. Perfect voor dunnere, onregelmatige of asymmetrische wenkbrauwen. Ook hierbij geldt dat het effect beter is bij een dunne, droge huid, dan bij een vettigere huid. 

De haartjes die we erbij tekenen, zijn niet van echte haartjes te onderscheiden. We gebruiken namelijk de kleur van jouw eigen wenkbrauwen. Omdat we met de extra haartjes kunnen spelen, kunnen we makkelijk aanpassingen doen in de vorm van je wenkbrauwen, of bijvoorbeeld een litteken camoufleren.

  • Hoe zit een behandeling voor permanente wenkbrauwen eruit?

Op het tijdstip van jouw afspraak ontvangen we je in onze salon. We vragen je om een gezondheidsverklaring in te vullen en de uitleg over jouw behandeling goed door te lezen. Vervolgens nemen we je mee naar behandelruimte, waar je plaatsneemt op een comfortabel behandelbed. We nemen de tijd om jouw wensen te bespreken en je goed te adviseren. Met behulp van brow mapping meet de specialiste je gezicht op, om zo de grootte en vorm van de wenkbrauwen die het best bij jouw gezicht passen te bepalen.

Soms is het nodig om de wenkbrauwen eerst te epileren. Als dat gebeurd is tekent de specialiste de vorm van je wenkbrauwen. Daarna kijk je met behulp van een spiegel of je hier tevreden mee bent. Indien nodig past de specialiste de vorm nog iets aan. Ook kijkt de specialiste naar welke kleur het beste past en checkt ze of jij het ermee eens bent. We beginnen nooit voordat jij aan hebt gegeven dat de vorm goed is! Vervolgens worden je wenkbrauwen ingekleurd. Dit is meestal niet pijnlijk, maar je voelt het wel een beetje. Daarom is het fijn als je uitgerust en ontspannen naar je afspraak komt. Zo verloopt de behandeling het prettigst. Na afloop van de behandeling zal de specialiste alle nazorg goed uitleggen! Ook krijg je het via de mail zodat je het thuis rustig kan doornemen. 

PLAN EEN GRATIS INTAKE GESPREK IN!

 

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.

bottom of page