Face Complexion

Permanente make-up

Zie er dag en nacht goed uit

Permanente make-up

Permanente make-up is er voor iedereen die er op elk momenten van de dag of nacht goed verzorgd uit wil zien of weinig tijd heeft om zich op te maken. Sommige mensen kunnen niet meer goed zien, waardoor ze hun make-up niet goed meer kunnen aanbrengen.


Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up dé oplossing. Perfect onder alle omstandigheden, bij overmatig zweten, of ook bij sporten of in de sauna en met zwemmen, uw permanent make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt nooit meer uit. Permanente make-up kan worden toegepast om bv. wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/ of te corrigeren, welke drie tot vijf jaar blijven zitten en vaak zelfs nog langer! Littekens en tepelhof (Areola) pigmenteren is ook een mogelijkheid.

Eyeliners

Eyeliners laten uw ogen extra spreken. Met permanent make-up kan met behulp van verschillende kleuren uw uitstraling van uw ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij het zetten van een eyeliner wordt er strak langs en tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, de zogeheten: infralashes. De eyeliner geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook grote of kleine ogen optisch weer in verhouding worden gebracht ten opzichte van het gezicht. Tevens bij Alopecia, waarbij er geen wimpers meer zijn wordt de oogrand weer geaccentueerd.

eyeliner2.png
eyeliner1.jpg

Wenkbrauwen

Te dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen door middel van permanente make-up volledig worden gecorrigeerd, zodat er egale en gelijkmatige wenkbrauwen ontstaan. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer over, dan is permanente make-up voor u de perfecte oplossing. Als Voorbereiding op een chemokuur zodat er een wenkbrauw kan worden aangebracht voordat alle haar verdwijnt, de kleur en vorm kan dan optimaal worden aangepast. Zo voorkomt u dat u tijdens de chemo geen wenkbrauwen heeft.

brows2.jpg
brows.jpg

Lippen en lip-liners

 


Lipliners zijn er om de mond weer een strakkere belijning te geven en om bv. een vervagende lipcontour weer duidelijker te maken. Ook in geval van een hazenlip (schisis) kan PMU voor een verfraaiing van de lipcontour en de lippen zorgen. Wij hebben uiteraard vele kleuren om uit te kiezen. Wij werken met pigmenten van de merken Ecuri en Nouveau Contour.

lip.png

Hoe wordt permanent make-up  nu aangebracht?

Bij permanent make-up of wel PMU wordt d.m.v. een steriele super dunne naald die razendsnel op en neer gaat een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Als permanent make-up vervaagd is kan dit eenvoudig  bij gewerkt worden, zodat u er weer jaren plezier van heeft.

Intake voordat de permanente make-up wordt aangebracht

Er wordt er in het kennismakingsgesprek eerst gekeken naar uw wensen en de mogelijkheden en een uitgebreide vragenlijst ingevuld. Geheel pijnloos is de behandeling niet, uiteraard verschilt dit ook per persoon daar de pijngrens bij ieder persoon verschillend is.

Uiteraard werken wij natuurlijk op ’n zeer hygiënische wijze. Sinds juli 2007 is er een wet van toepassing op het aanbrengen van  tatoeages, piercings en permanente make-up. Het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid heeft de hygiënerichtlijnen opgesteld en de behandelaars zijn verplicht deze hygiënerichtlijnen na te leven. De GGD en Voedsel en Waren Autoriteit controleren 1 keer per drie jaar of de behandelaars zich houden aan deze richtlijnen. Er is 1 keer in de drie jaar een visitatie door de GGD waarbij wij bij een cliënt Permanente Make-up moeten aanbrengen onder toezicht. Daarbij wordt door de GGD gelet op onze handelswijze ten aanzien van de hygiëne. Of wij de regels goed hanteren en de behandelruimte, naalden, pigmenten, handschoenen en ontsmettingsmaterialen op orde zijn. Bij het voldoen aan deze strenge eisen verkrijgen wij weer een vergunning van het ministerie van VWS voor 3 jaar.

Prijzen

Eyeliner fijn beneden €120

Eyeliner fijn boven €120

Eyeliner breed boven €150

Eyeliner boven en onder €250

Wenkbrauwen €180

Vormcorrectie slecht geplaatste permanente make-up €200

Lipcontour €180

Kleurcorrectie van de lipcontour €180

Vormcorrectie van de lipcontour €180

​Microblading (incl. nazorg) €180