top of page
Face Complexion

MICROBLADING

MICROBLADING LIJKT HÉT GODSGESCHENK VOOR WIE VAN MOOIE,

VOLLE WENKBRAUWEN DROOMT. MAAR WAT HOUDT DEZE SEMI-PERMANENENTE BEHANDELING PRECIES IN EN WAT MOET JE ZEKER WETEN VOOR JE EEN AFSPRAAK BOEKT?

Uw wenkbrauwen blijven de hele dag perfect zitten!

Wenkbrauwen zijn nog nooit zo belangrijk geweest als de laatste jaren. Het is niet eens zo heel lang geleden dat de wenkbrauwen voortdurend geëpileerd werden.

 

Met als gevolg dat er na enkele jaren nauwelijks nog natuurlijke haartjes groeien.

 

Nu zijn wenkbrauwen absoluut een van de belangrijkste features van het gelaat en moeten ze daarom een mooie en gestileerde vorm hebben.

Uw wenkbrauwen blijven de hele dag perfect zitten!
microblading.jpg

Hoe werkt het

Behandel de huid zelf altijd met zachtheid: was het gezicht altijd met lauw-warm water en gebruik een cleanser voor de gevoelige huid.

 

Voorkom dat de bloedvaatjes in de huid gaan openstaan: wees voorzichtig met warme dranken, hete kruiden en alcohol.

 

Gebruik mineralemake-up voorkom sterke blootstelling aan zonlicht door een goede SPF te gebruiken: door zon beschadigde huid is gevoeliger voor het ontwikkelen van rosacea.

Hoe werkt het
microblading-1.jpg

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Doet het pijn?

Microblading niet volledig gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Dankzij de zeer fijne handtools en verdoving met crèmes, worden onaangename prikkels tot een minimum beperkt

Hoelang blijft het zitten?

Microblading blijft gemiddeld 1 tot 2 jaar zitten. Het vervaagt langzaam gedurende deze periode en u kunt het opnieuw laten zetten wanneer u dat zelf wilt.

Is het eindresultaat direct zichtbaar?

De eerste week zal uw Microblading aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Na een week wordt de kleur circa 40% zachter en benadert het eindresultaat. Vier tot zes weken na de eerste behandeling komt u terug voor controle en indien nodig gratis nabehandeling.

Is er speciale nazorg nodig?

Voor de nazorg ontvangt u gratis de nazorgcrème. Direct na de behandeling kan er wat roodheid rondom de wenkbrauwen zijn, maar dit trekt binnen enkele uren weg. Verder zijn er enkele aspecten waarmee u rekening moet houden:

  • 1 week niet gaan zwemmen of naar de sauna gaan.

  • 1 week geen zon of zonnebank

  • 1 week geen make-up aanbrengen op de behandelde zone

  • Niet krabben aan eventuele korstjes.

Hoelang duurt de behandeling?

Inclusief intakegesprek, verdoven, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling duurt de behandeling tot 1,5 uur.

Hoe weet ik vooraf dat ik het mooi ga vinden?

De vorm en het design worden samen met u besproken en voorgetekend. Pas als u helemaal tevreden bent over de vorm en de kleur, wordt gestart met de behandeling.

Zijn er aspecten waar ik vóór de behandeling rekening mee moet houden?

  • Kom met een gereinigd gelaat naar de behandeling.

  • Gedurende 24 uur voor de behandeling geen alcohol drinken en geen Aspirine, Ibuprofen of vitamine E innemen.

  • Indien u bloedverdunners gebruikt, in overleg met uw arts 48 uur voor de behandeling stoppen met inname. Direct na de behandeling mag u weer bloedverdunners innemen.

bottom of page