top of page
1-bewerkt.jpg

HUIDVERBETERINGEN - Dermalux Flex

DERMALUX FLEX

Een behandeling die je huid verjongt, herstelt en revitaliseert

Dermalux  staat voor een unieke niet-invasieve LED-therapie die gebruik maakt van de kracht van licht om huidproblemen te behandelen. Dit merk combineert klinisch bewezen golflengtes met op maat ontwikkelde LED-technologie om veilige, effectieve en resultaatsgerichte behandelingen te bieden.

Wat houdt LED-therapie precies in?

LED-therapie is gebaseerd op het idee dat levende cellen licht kunnen opnemen en daardoor positief beïnvloed kunnen worden. Hoewel blootstelling aan licht vaak geassocieerd wordt met huidveroudering en schade, heeft licht ook veel positieve effecten op het lichaam. Het verschil tussen een positief en negatief effect hangt af van de specifieke delen van het lichtspectrum waaraan we worden blootgesteld. Langdurige blootstelling aan UV-licht is erg schadelijk, maar gecontroleerde hoeveelheden (gefilterd) rood, blauw en onzichtbaar infrarood licht zijn klinisch bewezen om positieve effecten te genereren. Bij de behandeling wordt de huid "bestraald" met lage hoeveelheden van dit veilige licht, wat resulteert in een energieboost voor de cellen en stimulatie van verschillende celprocessen met positieve effecten op de huid als gevolg. Huidcellen die energie hebben, functioneren beter en herstellen sneller, wat leidt tot een jongere, gezondere en stralende huid. Deze effecten zijn vergelijkbaar met de reactie van planten op zonlicht. Dermalux Flex MD biedt een aangename behandeling met puur licht, waarmee de resultaten van andere technieken zoals Mediderma peels of Nanomaskers versterkt worden. 

 

Wat houdt de behandeling in?
Dermalux is een ontspannende, pijnvrije ervaring met bewezen stemming verbeterende effecten. Geniet van wat luxe tijd voor jezelf terwijl je huid het stimulerende licht absorbeert om celregeneratie op gang te brengen, irritatie te kalmeren en de glans te herstellen. Elke behandeling
duurt tot 30 minuten en er is geen hersteltijd – je hoeft alleen maar op te staan en te stralen!

De kracht van licht

De kracht van licht wordt benut in verschillende golflengten om specifieke huidproblemen aan te pakken.

 

  • Blauw licht (415 nm) bestrijdt onzuiverheden door bacteriën op het huidoppervlak te vernietigen en verbetert de helderheid van de huid zonder irritatie te veroorzaken. Het heeft ook een kalmerend effect op verschillende huidaandoeningen.

  • Rood licht (633 nm) geeft energie aan de cellen, versnelt de vernieuwing, stimuleert de productie van collageen en elastine, en verhoogt de hydratatie voor een gladdere en stevigere huid. Ideaal voor het herstellen van vitaliteit en glans.

  • Near-infrarood licht (830 nm) biedt geavanceerde verjongingsvoordelen, bevordert een gezonde huid, kalmeert intens roodheid en irritatie, en helpt pigmentvlekken te verminderen.

  • Met de tri-wave therapie worden verbeterde en versnelde resultaten behaald. Deze unieke behandeling maakt gebruik van meerdere golflengten die speciaal zijn afgestemd op jouw huidconditie.

Scherm­afbeelding 2023-09-17 om 16.25.05.png

Wil je meer weten over onze tarieven? Ga naar: Tarieven

Boek onderaan deze pagina een intakegesprek om een behandelplan op maat te bespreken.

banner-pagina-dermalux-flex-1200x300.jpg

PLAN EEN GRATIS INTAKE GESPREK IN!

 

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.

bottom of page