top of page
Scherm_afbeelding 2023-09-17 om 16.35.58.png

HUIDVERBETERINGEN
Noon Aesthetics

NOON AESTHETICS

Esthetische behandelingen met medische resultaten!

DermSchield: geconcentreerd en niet irriterend
 

Het geheim zit in de gepatenteerde DermSchield technologie ontwikkeld door NOON. Deze technologie filtert grotendeels de signalen die de Type-C Nociceptoren ontvangen, wat verantwoordelijk is voor roodheid, zwelling, irritaties en allergische reacties. Door het verminderen van deze signalen worden ook de bijwerkingen tot een minimum beperkt.
 

Veel werkstoffen dringen niet door in de diepere huidlagen vanwege de beschermende functie van de huid. Bij NOON worden innovatieve werkstoffen echter liposomaal ingekapseld, waardoor ze beschermd zijn en hun kracht behouden. Bovendien werken deze inkapselingen als transporteurs naar de diepere huidlagen, waar ze oplossen en de werkstoffen vrijgeven. Dit zorgt ervoor dat actieve werkstoffen dieper in de huid doordringen met een betere werking. Dankzij de DermSchield technologie kunnen veilig hoger gedoseerde producten en krachtigere peelings worden gebruikt zonder bijwerkingen.
 

NOON biedt farmaceutische behandelingen geschikt voor iedereen, ook mensen zonder huidproblemen. De behandeling richt zich vooral op huidverbetering zoals anti-aging, hyperpigmentatie, acné, rosacea, eczeem en allergische huid.
 

Er bestaan 5 gradaties van huidverzorging:

  1. Cosmetisch (95% van de producten)

  2. Cosmeceutisch (producten schoonheidsinstituten)

  3. Dermaceutisch (huidverbetering afgeleid uit farmaceutische en medische branche)

  4. Paraceutisch

  5. Farmaceutisch (huidgenezing (dermatoloog), valt onder geneesmiddelenwetgeving)

 

NOON valt onder PARACEUTISCH, wat zich bevindt tussen dermaceutisch en farmaceutisch in. Het biedt esthetische behandelingen met farmaceutische genezing en dermatologische resultaten. Onze peelings mogen alleen worden toegepast door artsen, dermatologen, plastische of cosmetische chirurgen, gekwalificeerde verpleegkundigen en gecertificeerde NOON huidspecialisten!


Wat is een peeling en wat is het doel ervan?

Een peeling is een behandeling om de buitenste huidlaag te verwijderen, waardoor de activiteit van de basale cellaag wordt verhoogd en de bovenste huidlaag regenereert. Dit stimuleert en vernieuwt de huid. Hoe lager de pH-waarde van een peeling, hoe krachtiger deze is.

Wat doet Dermschield?

  • Vermindert selectief tinteling, branderigheid en jeuk

  • Geeft geen verdovend gevoel aan de huid

  • Vermindert roodheid en zwelling

  • Voorkomt neurogene inflammatie (zenuwpijn)

Wil je meer weten over onze tarieven? Ga naar: Tarieven

Boek onderaan deze pagina een intakegesprek om een behandelplan op maat te bespreken.

Zwangerschap en borstvoeding
Wist je dat NOON volledig veilig is en zowel preventief als herstellend werkt bij zwangerschapsmasker en zwangerschapsacné?

Voor deze behandelingen is een uitgebreide en vernieuwde methode van huiddiagnose nodig.  Elke huid is uniek en vereist een individuele aanpak. Houd er rekening mee dat de eerste behandeling minimaal 90 minuten in beslag neemt. De daaropvolgende behandelingen duren ongeveer 60 tot 75 minuten. Om de beste resultaten te behalen, is het essentieel om ook thuis met de juiste producten te werken, net zoals bij de dermatologische behandelingen.

NOON_Grid_before_and_after_New.jpg
NOON_Grid_before_and_after_13.6.jpg

NOON is het eerste merk ter wereld dat een nieuwe gradatie definieert tussen het dermaceutische producten voor de esthetische branche en farmaceutische producten voor de medische branche.


De unieke DermShield technologie maakt het mogelijk om hoge concentraties van actieve ingrediënten en werkzame stoffen te gebruiken, zonder de typerende bijwerkingen als roodheden, irritaties en onaangenaam gevoel. Dit maakt het mogelijk om de beste en meest effectieve huidverbeteringsproducten ter wereld te maken. NOON geeft indrukwekkende resultaten bij huidveroudering, hyperpigmentatie, zonneschade, verlies van elasticiteit, vlekkerigheid, acne, seborrhea en andere huidproblemen.

PLAN EEN GRATIS INTAKE GESPREK IN!

 

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.

bottom of page